Blog

Fantastická, zdravá, chutná a rychlá večeře

Gaspacho. Výborná pochoutka, která se vyrábí i konzumuje za studena. Zachovává všechny enzymy, vitamíny, minerály a jiné hodnotné látky. Je skvělým osvěžujícím kulinárním zážitkem v letních dnech a především rychlou večeří. A já vám teď popíšu, jak ho připravuji já…Vezmu půl kila výborných keříkových rajčat, jednu celou salátovou okurku (oloupanou), dva stvoly řapíkatého celeru, dvě lahůdkové cibulky, jeden stroužek česneku a jednu zelenou papriku. Vše pokrájím, vložím do mixéru a rozmixuji. Poté ochutím bazalkou, nerafinovanou mořskou solí, špetkou chilli papriček, olivovým olejem, citrónovou šťávou a jako doplněk vložím několik pokrájených žampiónů. Dobrou chuť přátelé :-).

Jindřich Tvrdík

www.vitalniprincip.cz

Gaspacho
Gaspacho